Kallelse till höstmöte

13.10.2021 kl. 12:05
SÖU:s föreningar och andra intresserade kallas till elektroniskt höstmöte 16.11 klockan 18.30. I samband med mötet håller Joel Johansson, fastighetschef hos Svenska Kulturfonden, en presentation med rubriken "Kulturfonden och fastigheter".

SÖU:s föreningar kallas till höstmöte. Mötet hålls elektroniskt 16.11 klockan 18.30 på Zoom.

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden. (SÖU:s stadgor uppdaterade 2020/2021 hittas HÄR)

På mötet hålls val av representanter till SÖU:s styrelse, denna gång är det val till de udda ringarna samt val av ordförande. Sittande ordförande Lenita Hjortman har suttit två perioder och är således inte möjlig för omval. Är du intresserad av en plats i SÖU:s styrelse vänligen ta kontakt med Lenita eller din rings representant. Naturligtvis kan kandidater föras fram på mötet i vanlig ordning.

Motioner ska lämnas in senast 15 dagar före mötet.

Kallelse och föredragningslista hittas HÄR
Styrelsens förslag till plan och budget för 2022 hittas HÄR (önskas dokumentet i högre upplösning, vänligen kontakta verksamhetsledaren).

Genom att mötet hålls elektroniskt krävs förhandsanmälan. Till de anmälda skickas en länk och instruktioner för mötet. I anmälan anges även om man är befullmäktigad av sin förening att rösta i val och andra ärenden. Anmälningsformuläret hittar du HÄR. Anmälan till mötet sker senast 12.11.2020.

SÖU