Dags att nominera eldsjälar till Johannesgalan

03.08.2022 kl. 11:30
I höst är det äntligen dags för Johannesgala igen efter en paus på två år. Nu kan vem som helst nominera en person eller en förening som man anser vara värd ett pris. Lämna in din nominering senast 31 augusti.

Årets Johannesgalan hålls den 8 oktober vid Forsby på Toppen, som blev årets förening 2019. Under årets gala uppmärksammas föreningsaktiva i tre kategorier: årets förening, årets ungdom och årets eldsjäl.

Nu kan vem som helst nominera en person eller en förening som man anser att har utmärkt sig inom någon av kategorierna. Du kan välja att nominera i en eller flera kategorier, men kom ihåg att klicka genom hela formuläret oberoende om du nominerar i alla kategorier eller inte. Ditt svar registreras först efter att du tryckt på "skicka" på sista sidan.

Lämna in din nominering i detta formulär senast 31 augusti.
Vid frågor angående nomineringsförfarandet kontakta Malin Andtbacka, malin@sou.fi.

SÖU

Enkät om driftskostnader

I våras lanserade SÖU en enkät om föreningshusens driftskostnader. En enkät som är extra aktuell med dagens energipriser.

Grundkurs för ordningsvakter

Vill du utbilda dig till ordningsvakt och ha möjlighet att jobba för både föreningar, barer och evenemangsarrangörer? Kom med på vår grundkurs för ordningsvakter vid Karperö UF.

Rösta fram Johannesprisen

De nominerade till årets Johannespris är nu klara. Det är nu upp till SÖU:s medlemsföreningar att utse vinnaren i varje kategori. Avge din förenings röst här senast 2.10.

Seminarie om integration

Välkomna på Folkhälsans seminarium Med rätt att inkluderas måndagen den 17.10 kl. 14–17 i Folkhälsanhuset Wasa. 

Kallelse till höstmöte

SÖU:s medlemsföreningar och andra intresserade kallas till förbundets höstmöte 8.10 klockan 18.00 vid Forsby på Toppen.