Nätverksträff om verksamhetsidéer 16.2

20.01.2022 kl. 12:57
Har ni svårt att komma igång med föreningsverksamheten efter en längre tid av restriktioner? Behöver ni inspiration för en nystart av föreningen? Kom med på SÖU:s digitala nätverksträff om verksamhetsidéer onsdag 16.2.

Hur kan man anpassa föreningsverksamheten under pandemin? Finns det sätt att hålla igång verksamheten?

Kom med på vår digitala nätverksträff om verksamhetsidéer onsdag 16.2 kl. 18 på Zoom för att få tips och idéer om verksamhet man kan ordna i föreningen.

Inbjudna föreningsaktiva berättar om sin verksamhet och hur de har anpassat den under pandemin. Anna Burman från Karperö UF, Angelica Nyroos från Petalax UF och Ida Lillqvist från Purmo UF delar med sig av sina bästa tips för föreningsverksamhet. Dessutom finns det tid för diskussion, utbyte av idéer och möjlighet till samarbeten.

Kom med och inspireras! Anmäl dig senast tisdag 15.2 genom att fylla i formuläret här.

SÖU

Föreningspost 9.5.2022

Läs senaste föreningsposten här!

Föreningshusseminarium 18.5

FSU bjuder in alla intresserade till ett digitalt föreningshusseminarium onsdagen den 18.5 kl. 17.30–19.30.

Har ni för höga driftskostnader?

Är något galet med föreningens försäkring? För att få svar på detta har SÖU utformat en enkät. Vi kartlägger föreningshusens driftskostnader och användningsgrad samt behovet av kommande renoveringar.

Repetitionskurs för ordningsvakter

Behöver du förnya ditt ordningsvaktskort eller har det kanske redan gått ut? Då ska du delta i vår repetitionskurs som hålls i Kvevlax söndagen den 22.5

Föreningspost 13.4.2022

Läs senaste föreningsposten här!