Höstens ringträffar

13.10.2021 kl. 12:13
Efter en paus på två år kommer vi äntligen att hålla fysiska ringträffar igen och i höst är det dags för de udda ringarna. Kom med och träffa andra föreningsaktiva och diskutera föreningsfrågor.
Under höstens ringträffar berättar SÖU om vad som är på gång inom förbundet och hur vi kan hjälpa er med allt från kurser till bidragsansökningar. SÖU:s styrelserepresentanter är också på plats om berättar om det kommande höstmötet och val av styrelse. Kom med och träffa andra föreningsaktiva och diskutera föreningsfrågor, samarbeten och hur man kommer igång med verksamheten efter en längre tid av restriktioner. Vi bjuder förstås på kaffe och bulla!

Första ringen: tisdag 19.10 kl. 19 vid Kronoby samlingshus
Tredje ringen: torsdag 21.10 kl. 19 vid Jeppo UF
Femte ringen: torsdag 28.10 kl. 19 vid Wasa UF Skatila
Sjunde ringen: tisdag 26.10 kl. 19 vid Töjby UF
 
SÖU

Föreningspost 2.12.2021

Läs senaste föreningsposten här!

Uppdatera föreningens kontaktuppgifter

Vid årskiftet är det många föreningar som byter styrelsemedlemmar. Kom ihåg att uppdatera den nya styrelsens kontaktuppgifter på föreningens hemsida, i det digitala kontoret Desky, till Föreningsregistret och Skatteverket.

Sammankomstbegränsning för inomhusutrymmen

Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland förordnade 25.11.2021 riktade sammankomstbegränsningar för inomhusutrymmen i Vasa sjukvårdsdistrikts område. Beslutet är i kraft 27.11–19.12.2021.

Nätverksträff om verksamhetsidéer

Har ni svårt att komma igång med föreningsverksamheten efter en längre tid av restriktioner? Behöver ni inspiration för en nystart av föreningen? Kom med på SÖU:s digitala nätverksträff om verksamhetsidéer torsdag 9 december kl. 19 på Zoom för att få tips och idéer om verksamhet man kan ordna i föreningen.

Locka publiken till skärmen

KulturÖsterbottens projekt Kulturresiliens ordnar en tredelad föreläsningsserien där du lär dig mer om vad du behöver tänka på när du i ett digitalt sammanhang ska nå ut till din publik och hur du i praktiken gör det.