Österbottniska Podden

12.03.2021 kl. 14:26
Äntligen är Österbottniska Podden här! Podden där Jonas Bergqvist träffar föreningsaktiva i Österbotten för att diskutera allt som rör föreningsliv. I pilotavsnittet håller SÖU:s verksamhetsledare Jonas "Josip" Rönnqvist låda.
Österbottniska Podden är SÖU:s och ÖP:s egna podd där Jonas Bergqvist träffar föreningsaktiva i Österbotten. I första avsnittet träffar han SÖU:s verksamhetsledare Jonas "Josip" Rönnqvist.

- Vi valde att börja med oss själva som försökskaniner, i fortsättningen ligger fokuset på våra föreningar och personerna i dem. Det kan alltså bara bli bättre efter detta, säger Josip.
 
Podden görs på dialekt, precis som SÖU:s verksamhet bedrivs i övrigt. I kommande avsnitt kommer kulturhändelser och hur föreningarna ser på sommaren att lyftas upp. Mer info inom kort.
 
 
Vill du medverka? Finns det något vi borde ta upp? Ta i så fall gärna kontakt med någon i personalen på SÖU.
 
SÖU

Föreningspost 2.12.2021

Läs senaste föreningsposten här!

Uppdatera föreningens kontaktuppgifter

Vid årskiftet är det många föreningar som byter styrelsemedlemmar. Kom ihåg att uppdatera den nya styrelsens kontaktuppgifter på föreningens hemsida, i det digitala kontoret Desky, till Föreningsregistret och Skatteverket.

Sammankomstbegränsning för inomhusutrymmen

Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland förordnade 25.11.2021 riktade sammankomstbegränsningar för inomhusutrymmen i Vasa sjukvårdsdistrikts område. Beslutet är i kraft 27.11–19.12.2021.

Nätverksträff om verksamhetsidéer

Har ni svårt att komma igång med föreningsverksamheten efter en längre tid av restriktioner? Behöver ni inspiration för en nystart av föreningen? Kom med på SÖU:s digitala nätverksträff om verksamhetsidéer torsdag 9 december kl. 19 på Zoom för att få tips och idéer om verksamhet man kan ordna i föreningen.

Locka publiken till skärmen

KulturÖsterbottens projekt Kulturresiliens ordnar en tredelad föreläsningsserien där du lär dig mer om vad du behöver tänka på när du i ett digitalt sammanhang ska nå ut till din publik och hur du i praktiken gör det.