Stöd för produktion och marknadsföring av amatörteater 

18.02.2020 kl. 14:50
FSU-amatörteatergrupper kan nu ansöka om produktions- och marknadsföringsstöd för vår- och sommarpjäser som uppförs under tiden 1.3-31.8 .

Ansökan om produktionsstöd för vår- och sommarpjäser bör inlämnas senast 5.4.2020 på för ändamålet tryckt blankett. Till ansökan bifogas noggrant uppgjord budget (stödansökan bör ingå) för uppsättningen.

OBS! FSU kräver att ansökande förening har lämnat in föregående års teaterstatistik, om föreningen/gruppen spelat något. Mer info om ansökningen finns HÄR.

 

Marknadsföringsstöd

FSU stöder också goda idéer inom marknadsföring. Kriteriet är att idén marknadsför er kommande föreställning och samtidigt lyfter fram Teater.fi. På detta sätt gynnas också de övriga grupperna av vinnarnas idéer. Nytänkande idéer prioriteras. 

FSU kan stöda en eller flera idéer beroende på ansökningarna. För att ansöka om stödet så ber vi er skicka in en plan där ni presenterar er idé och en budget till teater@fsu.fi senast 5.4.2020. Notera att budgeten bör vara realistisk för att beaktas. I budgeten bör framgå vilken summa ni söker av FSU.
Läs mera om marknadsföringsstödet HÄR.
OBS! FSU kräver att ansökande förening har lämnat in föregående års teaterstatistik för att ansökan skall beaktas.

SÖU

Aktuella bidrag

I september är det ansökningstid för flera olika bidrag för både föreningsverksamhet och renoveringsprojekt.

Föreningspost 23.8.2021

Läs senaste föreningsposten här!

Begränsningar för sammankomster i augusti

Regionförvaltningsverket i Västra och Inre Finland meddelar sammankomstbegränsningar för Vasa sjukvårdsdistrikts område. Begränsningarna är i kraft 12.8–8.9.2021.

Nominera årets frivillig

Medborgararenan söker en person som kan ha fungerat som frivillig länge eller en inspirerande nybörjare inom frivilligverksamheten, som ska utses till Årets frivillig.

Bidrag för utvecklingsarbete i hembygden

Finlands hembygdsförbund lediganslår nu ett bidrag för hembygden som kan sökas under augusti månad. Bidraget är avsett för nytt kreativt och aktivitetsutvecklande hembygdsarbete.