Uppdatera föreningens kontaktuppgifter

18.06.2024 kl. 10:11
Sommaren är här och med den många evenemang vid föreningshusen, då är det viktigt att kontaktuppgifterna till föreningen stämmer.

Föreningens kontaktuppgifter finns på många olika sidor och det lätt hänt att man glömmer uppdatera någon.

Utöver föreningens egen hemsida och sociala media listar ofta kommuner föreningars kontaktuppgifter på sina hemsidor. Kom ihåg att kontrollera att de är rätt och ta kontakt med kommunen om de behöver uppdateras.

På SÖU:s hemsida finns kontaktuppgifter till förbundets alla medlemsföreningar. Föreningsaktiva kan själva uppdatera informationen genom att logga in på desky.fi, men det går också bra att ta kontakt med malin@sou.fi.

Kontaktuppgifter till alla föreningshus i Finland finns samlade på webbsidan seurantalot.fi. Kontrollera att era uppgifter är rätt och ta kontakt med Kotiseutuliitto via e-post på seurantalot@kotiseutuliitto.fi för att få inloggningsuppgifter till hemsidan för att kunna uppdatera uppgifterna.

SÖU

Sommar i förenignarna

Sommaren är här och SÖU:s medlemsföreningar bjuder på trevliga sommarevenemang, dans och sommarteater.
26.06.2024 kl. 12:02

Kansliet semesterstängt

SÖU:s kansli håller helt stängt i juli.
26.06.2024 kl. 12:02

Vikariat som verksamhetsledare

SÖU:s styrelse lediganslår ett vikariat som verksamhetsledare med möjlighet till fast anställning.
14.06.2024 kl. 23:00

Verksamhetsledaren byter organisation

Styrelsen för Svenska lantbrukssällskapens förbund har anställt Jonas ”Josip” Rönnqvist som ny verksamhetsledare till Finlands svenska 4H. Rönnqvist har en lång erfarenhet av tredje sektorn, av barn- och ungdomsverksamhet, likaså ett brett kontaktnät inom den finlandssvenska föreningsvärlden. Rönnqvist inleder sitt arbete på Fs4H den 1 september 2024. Rönnqvist lämnar posten som verksamhetsledare för SÖU (Svenska Österbottens Ungdomsförbund).
13.06.2024 kl. 12:00