Vikariat som verksamhetsledare

14.06.2024 kl. 23:00
SÖU:s styrelse lediganslår ett vikariat som verksamhetsledare med möjlighet till fast anställning.

Vi söker dig som är dynamisk och har god förståelse och kunskap om tredje sektorn. Du ansvarar för förbundets utveckling, ekonomi och personal. Du har kompetensen att utveckla planer och strategier, starta projekt och söka extern finansiering. Du ansvarar för samarbetet mellan SÖU och andra organisationer, myndigheter m.fl. Arbetet sköts från förbundets kansli i Vasa med möjlighet till distansarbete. En del av uppdraget sker på kvällar och veckoslut och förutsätter besök runt om i Österbotten samt resor till samarbetspartners, seminarier och evenemang i övriga Svenskfinland. Du har körkort och tillgång till bil.

Parallellt med din roll som verksamhetsledare är du även ansvarig utgivare för förbundets egen tidning ÖP, i vilken du även fungerar som ledarskribent. Du fungerar som sekreterare och föredragande i förbundets styrelse och som representant/administratör i andra sammanslutningar och organisationer i vilka SÖU har innehav eller intressen.

Genom att du är i ledande ställning tillämpas arbetstidslagen §2. Du ansvarar själv för din arbetstidsplanering och arbetstiden övervakas inte av arbetsgivaren. Lönen är helhetslön och du ersätts inte separat för mertids- och övertidsarbete.

Arbetet inleds 1.9 eller enligt överenskommelse, vikariatet pågår fram till 1.9.2025 och efter det möjligen som fast tjänst. Prövotid 5 månader.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 26.6 klockan 16.00. Ansökan skickas elektroniskt till josip@sou.fi. Vi önskar en fritt formulerad ansökan, CV samt löneanspråk. Ansökningar utan löneanspråk beaktas ej.

På frågor svarar nuvarande verksamhetsledare Jonas ”Josip” Rönnqvist antingen via telefon eller e-post.

SÖU:s styrelse

Sommar i förenignarna

Sommaren är här och SÖU:s medlemsföreningar bjuder på trevliga sommarevenemang, dans och sommarteater.
26.06.2024 kl. 12:02

Kansliet semesterstängt

SÖU:s kansli håller helt stängt i juli.
26.06.2024 kl. 12:02

Uppdatera föreningens kontaktuppgifter

Sommaren är här och med den många evenemang vid föreningshusen, då är det viktigt att kontaktuppgifterna till föreningen stämmer.
18.06.2024 kl. 10:11

Verksamhetsledaren byter organisation

Styrelsen för Svenska lantbrukssällskapens förbund har anställt Jonas ”Josip” Rönnqvist som ny verksamhetsledare till Finlands svenska 4H. Rönnqvist har en lång erfarenhet av tredje sektorn, av barn- och ungdomsverksamhet, likaså ett brett kontaktnät inom den finlandssvenska föreningsvärlden. Rönnqvist inleder sitt arbete på Fs4H den 1 september 2024. Rönnqvist lämnar posten som verksamhetsledare för SÖU (Svenska Österbottens Ungdomsförbund).
13.06.2024 kl. 12:00