Österbottniska Podden

12.03.2021 kl. 14:26
Äntligen är Österbottniska Podden här! Podden där Jonas Bergqvist träffar föreningsaktiva i Österbotten för att diskutera allt som rör föreningsliv. I pilotavsnittet håller SÖU:s verksamhetsledare Jonas "Josip" Rönnqvist låda.
Österbottniska Podden är SÖU:s och ÖP:s egna podd där Jonas Bergqvist träffar föreningsaktiva i Österbotten. I första avsnittet träffar han SÖU:s verksamhetsledare Jonas "Josip" Rönnqvist.

- Vi valde att börja med oss själva som försökskaniner, i fortsättningen ligger fokuset på våra föreningar och personerna i dem. Det kan alltså bara bli bättre efter detta, säger Josip.
 
Podden görs på dialekt, precis som SÖU:s verksamhet bedrivs i övrigt. I kommande avsnitt kommer kulturhändelser och hur föreningarna ser på sommaren att lyftas upp. Mer info inom kort.
 
 
Vill du medverka? Finns det något vi borde ta upp? Ta i så fall gärna kontakt med någon i personalen på SÖU.
 
SÖU

Kallelse till vårmöte

SÖU:s medlemsföreningar kallas till förbundets vårmöte måndagen den 26 april klockan 19.00. 

Grundkurs för ordningsvakter

Vill du utbilda dig till ordningsvakt och ha möjlighet att jobba för både föreningar, barer och restauranger? Anmäl dig till SÖU:s grundkurs i april-maj där teoridelen hålls digitalt och de praktiska övningarna utförs i små grupper utomhus för att minska risken för smittspridning.

Nytt avsnitt av Österbottniska Podden

I det här avsnittet ligger fokus på den digitala revykavalkaden. Jonas Bergqvist pratar med Ulrika Nabb från Österhankmo UF och Sören Storbäck från Pörtom UF som båda medverkar i kavalkaden som för första gången är helt digital.

Lämna in föreningsstatistiken

Föreningsstatistiken för föregående verksamhetsår ska lämnas in av alla SÖU:s medlemsföreningar senast söndagen den 4 april. Statistiken inlämnas via en modul i Desky. 

Föreläsning: Att regissera (amatörer)

ÅPSCEN online fortsätter med en föreläsning av Annika Åman onsdagen den 31 mars klockan 19 på Zoom.