Sommarjobbare till föreningen

21.02.2020 kl. 12:27
Vill ni anställa en sommarjobbare till föreningen? Vasa Andelsbank bekostar sommarjobb för 20 ungdomar i allmännyttiga föreningar. Ansökningstiden för föreningar avslutas 28.2.

Vasa Andelsbank söker allmännyttiga föreningar som är intresserade av att erbjuda sommarjobb åt 15–17-åriga unga. I kampanjen Sommarjobb på OP:s bekostnad donerar OP stöd till föreningar som erbjuder sommarjobb för en ung person i två veckor.

Föreningarna kan till och med slutet av februari ansöka om stöd från kampanjen. Läs mer om ansökningen HÄR.

SÖU

Aktuella bidrag

Under våren är det många stiftelser och fonder som har ansökningstid. Ta vara på chansen och sök bidrag för t.ex. en renovering eller teater.

Dags att lämna in föreningsstatistiken

Föreningsstatistiken för föregående verksamhetsår ska lämnas in av alla SÖU:s medlemsföreningar senast söndagen den 5 april. Statistiken inlämnas via en modul i Desky. 

Föreningskunskap

Är du ny i en styrelse eller vill få inspiration för att utveckla styrelsearbete? Kom med på våra nätverksträffar om föreningskunskap i Sundby, Solf och Nämpnäs.

Sportlovsprogram i föreningarna

Våra medlemsföreningar erbjuder mycket roligt sportlovsprogram under den kommande veckan. Besök en förening och gå på revy, bio, friluftsdag, pyssel, disco eller fest!