Repetitionskurs för ordningsvakter

24.02.2021 kl. 13:11
Behöver du snart förnya ditt ordningsvaktskort eller har det kanske redan gått ut? Kom med på vår repetitionskurs 20-21.3. Den teoretiska delen hålls digitalt medan den praktiska delen arrangeras på flera platser i små grupper utomhus för att minska risken för smittspridning. 

Kursen riktar sig till de som redan har gått grundutbildningen och vars kort snart måste förnyas eller redan gått ut. Kursen leds av Mikael Gebala och består av en teoridel (6 x 45 min) som ordnas digitalt via Zoom och praktiska övningar (2 x 45 min) som hålls i små grupper utomhus på en plats i norra och södra Österbotten, preliminärt vid Terjärv UF och Fagerö folkpark. Vid behov ordnas även ett tillfälle för de praktiska övningarna i Vasatrakten. Deltagarna kommer tillsammans med ledaren överens om tidpunkten för de praktiska övningarna.

Mer info om kursen och anmälan finns här. 

 

SÖU

Höstens ringträffar

Efter en paus på två år kommer vi äntligen att hålla fysiska ringträffar igen och i höst är det dags för de udda ringarna. Kom med och träffa andra föreningsaktiva och diskutera föreningsfrågor.

Kallelse till höstmöte

SÖU:s föreningar och andra intresserade kallas till elektroniskt höstmöte 16.11 klockan 18.30. I samband med mötet håller Joel Johansson, fastighetschef hos Svenska Kulturfonden, en presentation med rubriken "Kulturfonden och fastigheter".

Repetitionskurs för ordningsvakter

Behöver du förnya ditt ordningsvaktskort? Passa då på att gå Vörå medborgarinstituts repetitionskurs i november.

Föreningspost 11.10.2021

Läs senaste föreningsposten här!

Pidroturneringen har startat

Äntligen har pidroturneringen kommit igång efter en ofrivillig paus på grund av corona. Resultaten publiceras fortlöpande på hemsidan.