SÖU:s Vårmöte

11.05.2020 kl. 11:36
SÖU:s vårmöte hålls på grund av omständigheterna elektroniskt 10.6.2020

SÖU:s vårmöte var planerat att hållas i Sundom Uf den 23.4. På grund av rådanden situation hålls nu mötet elektroniskt den 10.6.2020 klockan 19.00.

Alla som vill har möjlighet att delta via nätet och en länk samt instruktioner för mötet skickas ut till samtliga anmälda samt via förbundets e-postlistor och sociala medier. Fullmakt för ombud e-postas till samtliga föreningar enligt vårt medlemsregister och av föreningarna angivna kontaktpersoner.

Den som är intresserad att bekanta sig med årsberättelse och bokslut hittar materialet HÄR.

Revisionsberättelse hittas HÄR.

Föredragninslista och kallelse hittas HÄR.

Anmälan till vårmötet hittas HÄR. Det är möjligt att delta oanmäld i mötet men för att vi ska kunna skicka ut länk, handlingar och instruktioner ber vi att ni anmäler er senast 8.6 klockan 16.00. Fullmakt för mötet hittas HÄR.

Länk till mötet och instruktioner har skickats till föreningarnas kontaktpersoner och anmälda, men om mejlet har hamnat i skräpposten hittar du länken här:
https://us02web.zoom.us/j/83718359330
Meeting ID: 837 1835 9330

SÖU:s styrelse

Föreningspost 18.6.2020

Läs föreningsposten här.

Semesterstängt på SÖU

SÖU:s kansli håller semesterstängt i juli.

Sommarevenemang i föreningarna

I sommar bjuder föreningarna på allt från sommarteater, loppis till glassförsäljning och barnklubbar. Kolla in evenemangslistan här.

Riktlinjer för sommarevenemang

Så länge restriktioner för att undvika smittspridning följs kan man ordna evenemang i sommar. Regionförvaltningsverket svarar på några vanliga frågor som berör evenemangsarrangörer.

Stöd till föreningar i regeringens tilläggsbudget 

Regeringens fjärde tilläggsbudget utjämnar verkningarna av undantagsförhållandena på grund av coronaviruset med tanke på barn och unga, samt stöder förutsättningarna för ekonomisk tillväxt genom satsningar på kompetens, forskning och kultur.