Introduktionskurs till medlemsregistret i Desky

04.05.2020 kl. 09:52
Åbolands ungdomsförbund ordnar en digital kurs i medlemsregistret i Desky tisdagen den 12.5. Även SÖU:s medlemsföreningar kan delta.
Kursen ordnas online tisdagen den 12.5 kl. 18 för UF-föreningar och hålls av Ant Simons från Webbhuset. Kursen räcker ca. 90 min.

Under kursens lopp går Ant igenom de olika funktionerna i medlemsregistret som finns gratis tillgängligt i Desky för alla medlemsföreningar. Vi får bekanta oss med hur programmet fungerar och hur man kommer igång med att använda medlemsregistret samt hur man gör medlemsfakturor i programmet.

Anmäl dig senast mån 11.5 HÄR. Genom att fylla i anmälningen kommer du att få en inbjudan till mötesrummet till din e-post före mötet.
 
SÖU

Föreningspost 18.6.2020

Läs föreningsposten här.

Semesterstängt på SÖU

SÖU:s kansli håller semesterstängt i juli.

Sommarevenemang i föreningarna

I sommar bjuder föreningarna på allt från sommarteater, loppis till glassförsäljning och barnklubbar. Kolla in evenemangslistan här.

Riktlinjer för sommarevenemang

Så länge restriktioner för att undvika smittspridning följs kan man ordna evenemang i sommar. Regionförvaltningsverket svarar på några vanliga frågor som berör evenemangsarrangörer.

Stöd till föreningar i regeringens tilläggsbudget 

Regeringens fjärde tilläggsbudget utjämnar verkningarna av undantagsförhållandena på grund av coronaviruset med tanke på barn och unga, samt stöder förutsättningarna för ekonomisk tillväxt genom satsningar på kompetens, forskning och kultur.