Föreningskunskap

25.02.2020 kl. 10:16
Är du ny i en styrelse eller vill få inspiration för att utveckla styrelsearbete? Kom med på våra nätverksträffar om föreningskunskap i Sundby, Solf och Nämpnäs.
Malin Ström från Folkhälsan berättar om styrelsens uppgifter och ger tips och råd för att underlätta styrelsearbetet. Efteråt finns det tid för frågor och diskussion. Anmäl ditt deltagande senast en dag före till malin@sou.fi. Vi bjuder på kaffe och bulla!

Träffarna är inställda på grund av risken för spridning av coronavirus. Vi hoppas att vi kan hålla dem senare i vår eller till hösten.
SÖU

Föreningspost 25.2.2021

Läs senaste föreningsposten här!

Repetitionskurs för ordningsvakter

Behöver du snart förnya ditt ordningsvaktskort eller har det kanske redan gått ut? Kom med på vår repetitionskurs 20-21.3. Den teoretiska delen hålls digitalt medan den praktiska delen arrangeras på flera platser i små grupper utomhus för att minska risken för smittspridning. 

Aktuella bidrag

Bidrag kan ansökas från följande fonder och stiftelser den närmaste tiden.

Föreningspost 29.1.2021

Läs senaste föreningsposten här!

Vårens kurser

Under våren kommer vi att satsa på flera digitala kurser och nätverksträffar. Redan nu finns datum för kurser om föreningens hemsida, medlemsregister i Desky och föreningens stadgar.