Föreningskunskap

25.02.2020 kl. 10:16
Är du ny i en styrelse eller vill få inspiration för att utveckla styrelsearbete? Kom med på våra nätverksträffar om föreningskunskap i Sundby, Solf och Nämpnäs.
Malin Ström från Folkhälsan berättar om styrelsens uppgifter och ger tips och råd för att underlätta styrelsearbetet. Efteråt finns det tid för frågor och diskussion. Anmäl ditt deltagande senast en dag före till malin@sou.fi. Vi bjuder på kaffe och bulla!

Träffarna är inställda på grund av risken för spridning av coronavirus. Vi hoppas att vi kan hålla dem senare i vår eller till hösten.
SÖU

Aktuella bidrag

Under våren är det många stiftelser och fonder som har ansökningstid. Ta vara på chansen och sök bidrag för t.ex. en renovering eller teater.

Dags att lämna in föreningsstatistiken

Föreningsstatistiken för föregående verksamhetsår ska lämnas in av alla SÖU:s medlemsföreningar senast söndagen den 5 april. Statistiken inlämnas via en modul i Desky. 

Sommarjobbare till föreningen

Vill ni anställa en sommarjobbare till föreningen? Vasa Andelsbank bekostar sommarjobb för 20 ungdomar i allmännyttiga föreningar. Ansökningstiden för föreningar avslutas 28.2.

Sportlovsprogram i föreningarna

Våra medlemsföreningar erbjuder mycket roligt sportlovsprogram under den kommande veckan. Besök en förening och gå på revy, bio, friluftsdag, pyssel, disco eller fest!