Stöd för produktion och marknadsföring av amatörteater 

18.02.2020 kl. 14:50
FSU-amatörteatergrupper kan nu ansöka om produktions- och marknadsföringsstöd för vår- och sommarpjäser som uppförs under tiden 1.3-31.8 .

Ansökan om produktionsstöd för vår- och sommarpjäser bör inlämnas senast 5.4.2020 på för ändamålet tryckt blankett. Till ansökan bifogas noggrant uppgjord budget (stödansökan bör ingå) för uppsättningen.

OBS! FSU kräver att ansökande förening har lämnat in föregående års teaterstatistik, om föreningen/gruppen spelat något. Mer info om ansökningen finns HÄR.

 

Marknadsföringsstöd

FSU stöder också goda idéer inom marknadsföring. Kriteriet är att idén marknadsför er kommande föreställning och samtidigt lyfter fram Teater.fi. På detta sätt gynnas också de övriga grupperna av vinnarnas idéer. Nytänkande idéer prioriteras. 

FSU kan stöda en eller flera idéer beroende på ansökningarna. För att ansöka om stödet så ber vi er skicka in en plan där ni presenterar er idé och en budget till teater@fsu.fi senast 5.4.2020. Notera att budgeten bör vara realistisk för att beaktas. I budgeten bör framgå vilken summa ni söker av FSU.
Läs mera om marknadsföringsstödet HÄR.
OBS! FSU kräver att ansökande förening har lämnat in föregående års teaterstatistik för att ansökan skall beaktas.

SÖU

Aktuella bidrag

Under våren är det många stiftelser och fonder som har ansökningstid. Ta vara på chansen och sök bidrag för t.ex. en renovering eller teater.

Dags att lämna in föreningsstatistiken

Föreningsstatistiken för föregående verksamhetsår ska lämnas in av alla SÖU:s medlemsföreningar senast söndagen den 5 april. Statistiken inlämnas via en modul i Desky. 

Föreningskunskap

Är du ny i en styrelse eller vill få inspiration för att utveckla styrelsearbete? Kom med på våra nätverksträffar om föreningskunskap i Sundby, Solf och Nämpnäs.

Sommarjobbare till föreningen

Vill ni anställa en sommarjobbare till föreningen? Vasa Andelsbank bekostar sommarjobb för 20 ungdomar i allmännyttiga föreningar. Ansökningstiden för föreningar avslutas 28.2.

Sportlovsprogram i föreningarna

Våra medlemsföreningar erbjuder mycket roligt sportlovsprogram under den kommande veckan. Besök en förening och gå på revy, bio, friluftsdag, pyssel, disco eller fest!