Stöd för produktion och marknadsföring av amatörteater 

18.02.2020 kl. 14:50
FSU-amatörteatergrupper kan nu ansöka om produktions- och marknadsföringsstöd för vår- och sommarpjäser som uppförs under tiden 1.3-31.8 .

Ansökan om produktionsstöd för vår- och sommarpjäser bör inlämnas senast 5.4.2020 på för ändamålet tryckt blankett. Till ansökan bifogas noggrant uppgjord budget (stödansökan bör ingå) för uppsättningen.

OBS! FSU kräver att ansökande förening har lämnat in föregående års teaterstatistik, om föreningen/gruppen spelat något. Mer info om ansökningen finns HÄR.

 

Marknadsföringsstöd

FSU stöder också goda idéer inom marknadsföring. Kriteriet är att idén marknadsför er kommande föreställning och samtidigt lyfter fram Teater.fi. På detta sätt gynnas också de övriga grupperna av vinnarnas idéer. Nytänkande idéer prioriteras. 

FSU kan stöda en eller flera idéer beroende på ansökningarna. För att ansöka om stödet så ber vi er skicka in en plan där ni presenterar er idé och en budget till teater@fsu.fi senast 5.4.2020. Notera att budgeten bör vara realistisk för att beaktas. I budgeten bör framgå vilken summa ni söker av FSU.
Läs mera om marknadsföringsstödet HÄR.
OBS! FSU kräver att ansökande förening har lämnat in föregående års teaterstatistik för att ansökan skall beaktas.

SÖU

Föreningspost 1.2.2022

Läs senaste föreningsposten här med info om aktuella kurser, evenemang och bidrag!

Nominera ett föreningshus till Hederspriset för bra renovering

Känner du till ett välrenoverat föreningshus? Vi vill nu åter belöna ett hus vars renoveringsprojekt har ökat dess användning och som kan vara ett exempel för andra. Nominera ett föreningshus till Hederspriset för bra renovering senast i slutet av mars.

Försäkringar i föreningen 22.2

Vilka försäkringar behövs för föreningsverksamheten? Då olyckan är framme är det viktigt att vara försäkrad, men försäkringar kan också vara dyra för en förening med tajt budget.

Nätverksträff om verksamhetsidéer 16.2

Har ni svårt att komma igång med föreningsverksamheten efter en längre tid av restriktioner? Behöver ni inspiration för en nystart av föreningen? Kom med på SÖU:s digitala nätverksträff om verksamhetsidéer onsdag 16.2.

Upphovsrätt på nätet

När kultur förmedlas digitalt, som inspelning eller livestream, uppstår flera frågor kring upphovsrätt, ansvar, skyldigheter och rättigheter och samtidigt blir upphovsrätten svårare att övervaka. Projektet Kulturresiliens ordnar ett digitalt kurstillfälle om ämnet torsdag 3.2.