Stöd för produktion och marknadsföring av amatörteater 

18.02.2020 kl. 14:50
FSU-amatörteatergrupper kan nu ansöka om produktions- och marknadsföringsstöd för vår- och sommarpjäser som uppförs under tiden 1.3-31.8 .

Ansökan om produktionsstöd för vår- och sommarpjäser bör inlämnas senast 5.4.2020 på för ändamålet tryckt blankett. Till ansökan bifogas noggrant uppgjord budget (stödansökan bör ingå) för uppsättningen.

OBS! FSU kräver att ansökande förening har lämnat in föregående års teaterstatistik, om föreningen/gruppen spelat något. Mer info om ansökningen finns HÄR.

 

Marknadsföringsstöd

FSU stöder också goda idéer inom marknadsföring. Kriteriet är att idén marknadsför er kommande föreställning och samtidigt lyfter fram Teater.fi. På detta sätt gynnas också de övriga grupperna av vinnarnas idéer. Nytänkande idéer prioriteras. 

FSU kan stöda en eller flera idéer beroende på ansökningarna. För att ansöka om stödet så ber vi er skicka in en plan där ni presenterar er idé och en budget till teater@fsu.fi senast 5.4.2020. Notera att budgeten bör vara realistisk för att beaktas. I budgeten bör framgå vilken summa ni söker av FSU.
Läs mera om marknadsföringsstödet HÄR.
OBS! FSU kräver att ansökande förening har lämnat in föregående års teaterstatistik för att ansökan skall beaktas.

SÖU

Föreningspost 25.2.2021

Läs senaste föreningsposten här!

Repetitionskurs för ordningsvakter

Behöver du snart förnya ditt ordningsvaktskort eller har det kanske redan gått ut? Kom med på vår repetitionskurs 20-21.3. Den teoretiska delen hålls digitalt medan den praktiska delen arrangeras på flera platser i små grupper utomhus för att minska risken för smittspridning. 

Aktuella bidrag

Bidrag kan ansökas från följande fonder och stiftelser den närmaste tiden.

Föreningspost 29.1.2021

Läs senaste föreningsposten här!

Vårens kurser

Under våren kommer vi att satsa på flera digitala kurser och nätverksträffar. Redan nu finns datum för kurser om föreningens hemsida, medlemsregister i Desky och föreningens stadgar.