Nätverksträffar om sociala medier

01.01.2020 kl. 14:52
Lär dig enkla knep för att underlätta användningen av sociala medier i din förening. SÖU ordnar två tillfällen i Petalax och Kärklax.

I januari ordnas två nätverksträffar med temat sociala medier. Under nätverksträffen varvas föreläsning med diskussion. Julia Olin, som driver YES communications, fungerar som expert och föreläsare under nätverksträffarna.

Var: Petalax UF tisdag 21.1 och Kärklax UF 23.1

När: 21.1 och 23.1

Tid: Båda tillfällena tar ca. 2 timmar. Träffen börjar kl. 19.00

Pris: Tillfällena är gratis, men anmälning krävs.

 

Julia föreläser om hur man skapar engagemang och håller kontakt med sin community via sociala medier. Föreläsningen behandlar bland annat vikten av de olika sociala kanalerna, på vilket sätt man kommunicerar samt hur man enkelt skapar innehåll och får ut sitt budskap till sin målgrupp.

Föreläsningen är 2h lång och bygger på teori varvat med pratik. Genom praktiska uppgifter får ni konkreta redskap för hur ni kan gå vidare med era kanaler.

Under föreläsningen delas det även ut verktyg som deltagarna kan ta med sig till sina föreningar som gör det enkelt att skapa innehåll på sociala medier.


Anmäl dig genom att fylla i formuläret här eller skicka ett mejl till nora@sou.fi senast 20.1.2020.

SÖU

Info till teater- och revyföreningar

Revysäsongen är i full gång och sommarteatrarna har börjat ladda inför sommaren. Den österbottniska publiken är verkligen bortskämd med fina produktioner, ni gör det bra! Här kommer lite smått och gott som berör SÖU:s revy- och teaterföreningar.

Aktuella bidrag

Det nya året är ett utmärkt tillfälle att testa något nytt i föreningen. Ta chansen och ansök om bidrag för er verksamhet från någon av finansiärerna som har ansökningstid just nu.

Bidrag för feelgood

Vill ni skapa en större gemenskap i er by, få med olika typer av invånare, eller skapa generationsöverskridande verksamhet? Då ska ni ansöka om bidrag från Aktion Österbottens temaprojekt Feelgood-invest.

Sommarjobb via Nordjobb

Är du 18-30 år gammal och intresserad av internationell erfarenhet? Då är Nordjobb något för dig!

Bidrag för kulturarv

Museiverket utlyser nu ett bidrag som bland annat kan sökas för sammanslutningars projekt kring kulturarvet och kulturmiljön.