Lillby UF är årets förening!

10.10.2022 kl. 08:19
Lillby UF utsågs till årets förening på Johannesgalan vid Forsby på Toppen lördagen den 8 oktober.

I motiveringen nämns att föreningen ordnar både stora och små evenemang som lockar publik i alla åldrar. I över 10 år har Lillby UF arrangerat ungdomsevenemanget Klacken Party som årligen besöks av tusentals personer. I år lyckades man också nå över språkgränsen med både artister och publik.

Korsnäs UF:s nya unga styrelse fick priset årets ungdom. Styrelsen har tillsammans kämpat för att få igång verksamheten i lokalen på nytt.

Stig Finnholm från Stiftelsen Torgare fick priset årets eldsjäl. Han dyker upp med glatt humör på så gott som alla styrelsemöten, talkodagar och allehanda projekt.

SÖU delar årligen ut Johannespris till föreningar och föreningsaktiva som har utmärkt sig under året. Vinnarna har röstats fram av SÖU:s medlemsföreningar.

På grund av pandemin har ingen Johannesgalan hållits de två senaste åren. Därför delade SÖU i år ut ett specialpris till en förening som gjort något extra under tiden. SÖU:s specialpris gick till Vörå UF:s arbete med ungdomsrummet Miniuf.

 

SÖU

Lilja Öhman leder Över tröskeln

SÖU:s nya projekt Över tröskeln kommer ordna aktiverande lågtröskelverksamhet för barn och unga i samarbete med förbundets medlemsföreningar.
27.01.2023 kl. 10:15

Föreningspost 12.1.2023

Läs senaste föreningsposten här!
12.01.2023 kl. 10:36

Grundkurs för ordningsvakter

Vill du utbilda dig till ordningsvakt och ha möjlighet att jobba för både föreningar, barer och evenemangsarrangörer? Kom med på vår grundkurs för ordningsvakter vid Lillby UF i Purmo med start i slutet av februari.
10.01.2023 kl. 09:42

Aktuella bidrag

Nytt år och nya möjligheter! Här listar vi årets första bidrag som föreningar kan söka.
03.01.2023 kl. 10:36

Tips inför det nya verksamhetsåret

Vid årskiftet är det många föreningar som byter styrelsemedlemmar och inleder ett nytt verksamhetsår. För att starten ska bli så smidig som möjligt har vi samlat några tips och råd som det är bra att tänka på.
02.01.2023 kl. 09:13