Följ oss på instagram @sou.fi

Nyheter

Kurs i föreningskunskap

Är du ny i en styrelse eller vill du utveckla din kunskap i hur man sköter en förening? Kom då med på en kostnadsfri kurs i föreningskunskap vid SFV i Vasa.

Puffarna flyttar till webben

Från och med årsskiftet har föreningarnas evenemangspuffar flyttat från tidningen till öp.fi. Sänd in infon om era evenemang till malin@sou.fi.

Infokvällar om energilösningar

Funderar ni på att bygga, renovera eller byta värmekälla i lokalen? Kom med på Skogscentralens infokvällar om uppvärmningssystem i femte och sjätte ringen.

Bidrag för kulturprojekt och barn- och ungdomsverksamhet

Under januari månad har föreningar möjlighet att ansöka om bidrag för sin verksamhet från KulturÖsterbotten och Stiftelsen för Brita Maria Renlunds minne.

Inaktiva föreningar stryks ur föreningsregistret

Föreningar som inte lämnat in anmälningar till föreningsregistret sedan 1995 stryks ur registret. Kontrollera om er förening har uppdaterat sin information.

Uppdatering av kontaktuppgifter

Har er förening fått nya styrelsemedlemmar vid årsskiftet? Kom då ihåg att meddela oss rätt kontaktuppgifter så att infon kommer fram.

Påverka kursutbudet!

Nu har du möjlighet att påverka vårens kursutbud! Svara på en kort enkät och påverka vilka kurser som arrangeras var.

Mellandagsbio i föreningarna!

SÖU:s mobila bio åker på en miniturné till föreningarna under mellandagarna med filmerna "Pettson och Findus juligheter" och "Hundraettåringen som smet från notan och försvann".

Julstängt

SÖU:s kansli håller julstängt 23.12-1.1.

Revypasset

Vill du överraska någon med en underhållande julklapp eller gåva? Då kan vi rekommendera SÖU:s revypass!