Tisdag 7.4 kl. 19 Anna Bertills – Föreningens synlighet och varumärke i kristider 

Under kriget dansade man i smyg. Man träffades i föreningslokaler och bröt mot förbuden om att samlas. Det fungerar inte i den kris vi nu upplever eftersom viruset är ett helt annat hot. Anna föreläser om hur man bygger en förenings varumärke och synlighet även i kristider.

Föreläsningen är en del av projekt Bygdegårdens slutseminarium. Projektet finansieras av Aktion Österbotten

Praktisk info

Vi använder tjänsten Zoom för att samlas digitalt. Genom att fylla i anmälningen nedan kommer du att få en inbjudan till mötesrummet till din epost före mötet. Rummet öppnas kl. 18.30 för den som vill pröva att allt fungerar. Själva tillfället börjar kl. 19.

Om du inte har använt Zoom tidigare så begär programmet antagligen att ladda ner ett tillägg till din webbläsare. Gör detta och följ instruktionerna på skärmen. Tillåt webbläsaren att använda sig av din mikrofon och kamera. Gå gärna in i god tid före i mötesrummet och kolla att allt funkar.

 

Tips

Ha din egen mikrofon avstängd om du inte tänker säga något. På detta sätt undviker vi rundgång i ljudet. Plocka fram ett headset eller mobiltelefonens öronsnäckor. Ljudet är bättre om du använder ett sådant. Du kan ställa frågor på förhand i anmälningsformuläret nedan eller direkt i chatten i Zoom.

Anmälan

Skriv siffran 5 med bokstäver: