Följ oss på instagram @sou.fi

Nyheter

Ansök om bidrag!

Planerar er förening något projekt, evenemang eller en teater? Ta då chansen och ansök om verksamhetsbidrag från följande fonder som har ansökningstid i januari och februari.

Kurs i pardans i Vasa

UNF ordnar tillsammans med SÖU och Folkhälsan fyra danskurskvällar i februari för unga.

Lämna in teaterstatistiken för 2016

FSU samlar årligen in de svenskspråkiga amatörteatrarnas teaterstatistik. Nu är det dags att lämna in statistiken för år 2016.

Kurs i föreningskunskap

Är du ny i en styrelse eller vill du utveckla din kunskap i hur man sköter en förening? Kom då med på en kostnadsfri kurs i föreningskunskap vid SFV i Vasa.

Puffarna flyttar till webben

Från och med årsskiftet har föreningarnas evenemangspuffar flyttat från tidningen till öp.fi. Sänd in infon om era evenemang till malin@sou.fi.

Infokvällar om energilösningar

Funderar ni på att bygga, renovera eller byta värmekälla i lokalen? Kom med på Skogscentralens infokvällar om uppvärmningssystem i femte och sjätte ringen.

Bidrag för kulturprojekt och barn- och ungdomsverksamhet

Under januari månad har föreningar möjlighet att ansöka om bidrag för sin verksamhet från KulturÖsterbotten och Stiftelsen för Brita Maria Renlunds minne.

Inaktiva föreningar stryks ur föreningsregistret

Föreningar som inte lämnat in anmälningar till föreningsregistret sedan 1995 stryks ur registret. Kontrollera om er förening har uppdaterat sin information.

Uppdatering av kontaktuppgifter

Har er förening fått nya styrelsemedlemmar vid årsskiftet? Kom då ihåg att meddela oss rätt kontaktuppgifter så att infon kommer fram.

Påverka kursutbudet!

Nu har du möjlighet att påverka vårens kursutbud! Svara på en kort enkät och påverka vilka kurser som arrangeras var.