Följ oss på instagram @sou.fi

Nyheter

Information till arrangörer av publika evenemang

Förra veckan ordnade Polisinrättningen i Österbotten ett informationstillfälle om skyldigheter för den som ordnar en offentlig tillställning. Här finns en sammanfattning av den viktigaste informationen.

Medlemsservice

SÖU har lanserat en "Medlemsservice"-flik på hemsidan. Under fliken hittar ni nyttig information som berör er som är medlemmar i förbundet.

Kom med och marknadsför sommarens evenemang!

SÖU ordnar allsång på Bock's corner brewery i Vasa onsdagen den 29 juni. Detta är en ypperlig chans för just er förening att marknadsföra och sälja biljetter till era evenemang.

Viktig info för alla som ordnar evenemang

Tisdagen den 31.5 kl. 16 ordnas ett infotillfälle om skyldigheter för den som ordnar en offentlig tillställning vid Polisinrättningen i Österbotten i Vasa.

Föreningspost 20.5.2016

Läs senaste föreningsposten här.

Inaktiva föreningar stryks ur föreningsregistret

Föreningar bör komma ihåg att uppdatera sina uppgifter i PRS föreningsregistrer med jämna mellanrum. Riksdagen behandlar som bäst en ny lag som gör gällande att föreningar som inte lämnat in anmälningar sedan 1995 stryks ur registret.

Puffa i ÖP

Vill ni att ert evenemang ska synas i juninumret av ÖP? Sänd då in er puff senast 15.5 till malin@sou.fi.

Öppna Byars dag 11.6

Den 11 juni ordnas Öppna Byars dag runt om i Finland. Den som vill medverka genom att ordna ett program kan anmäla sig fram till 11 maj.

Föreningspost 20.4.2016

Läs senaste föreningsposten här.

Repetitionskurs för ordningsvakter

Är du i behov av att förnya ditt ordningsvaktskort inför sommarsäsongen? SÖU i samarbete med SFV Bildning ordnar en repetitionskurs 14.5 kl. 9-16.30 i Vasa.

Ring- och fototräff i femte ringen

Den 3 maj klockan 19 ordnas en kombinerad ring- och fototräff för femte ringen i Sundom UF.

Puffa i ÖP

Vill ni att ert evenemang ska synas i majnumret av ÖP? Sänd då in er puff senast 15.4.

Annonsera i dans- och teaterkalendern

Sommarens Dans- och teaterkalender är under planering. För de som är intresserade av att annonsera i kalendern är deadlinen för annonsmaterialet den 22 april.